ΣΕΡΒΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥΟΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ, επισκευές, προσφορές, τιμες,
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ service

Lights1 Lights2 Lights3

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ


ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ
Αμεσα, αξιόπιστα, οικονομικά.

Αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα επισκευής

ΓΕΝΙΚΟ SERVICE

ΓΕΝΙΚΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟΥΟΤΑ

Το service πραγματοποιείται με σύγχρονα μηχανήματα και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και γνήσια ανταλλακτικά ΤΟΥΟΤΑ. Επίσης πραγματοποείται Quick Service. Αναλαμβάνουμε μηχανολογικές, ηλεκτρολογικές εργασίες, επισκευές μίζας, δυναμού, αλλαγή μπαταριών τοποθέυηση φώτων ΧΕΝΟΝ και πολλά άλλα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ SERVICE
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ - ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Συνεργεια περιστερι

Το συνεργείο μας είναι σε θέση να σας καλύψει με την επίσημη εργαστηριακή ΕΓΓΥΗΣΗ της ΤΟΥΟΤΑ σε όλα τα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ αυτοκίνητα. Είναι χαρά μας να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες με ένα τηλεφώνημα. ΑξΊζει να σημειώσουμε επίσης ότι, οι αξιόπιστες εργασίες μας και τα γνήσια ανταλλακτικά ΤΟΥΟΤΑ καλύπτονται με εγγύηση 1 έτους.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ
ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥΟΤΑ

Η συντήρηση του κλιματιστικού των οχημάτων γίνεται με σύγχρονο αυτόματο μηχάνημα και περιλαμβάνει απολύμανση και καθαρισμό του αυτοκινήτου αλλά και του χώρου των επιβατών.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ LOVATO

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥΟΤΑ

Το συνεργείο μας εγκαθιστά το πιστοποιημένο σύστημα υγραεριοκίνησης LOVATO, Ιταλικής κατασκευής, σε όλους τους τύπους οχημάτων Το κόστος μιάς εγκατάστασης συστήματος υγραεριοκίνησης σε βενζινοκίνητο όχημα ξεκινά από 650 ευρώ +Φ.Π.Α και αυξάνει ανάλογα με τον κυβισμό του οχήματος και τον τύπο του Γιά την διευκόλυνση των πελατών μας γίνονται δεκτές πιστωτικές κάρτες. Γιά όλα τα εξαρτήματα και οι εργασίες, δίδονται 2 χρόνια εγγύηση.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣΜΑΝ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕΡΒΙΣ  SUZUKI

Ο έλεγχος των βλαβών γίνεται με σύγχρονο ηλεκτρονικό μηχάνημα TESTER, κατά τρόπο πλήρη καιασφαλή σε καθε λεπτομέρια και πιθανή βλάβη.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΚΤΕΟ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΓΙΑ ΚΤΕΟ

Αναλαμβάνουμε τον πλήρη έλεγχο του οχήματος και επισκευή του, προκειμένου να ετοιμαστεί για Έλεγχο από ΚΤΕΟ. Αναλαμβάνουμε επίσης την διεκπερέωση των διαδικασιών για την λήψη του σήματος ΚΤΕΟ.
ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ
Το συνεργείο εκδίδει κάρτα καυσαεερίων γιά όλα τα ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΑ οχήματα σε ελάχιστο χρόνο

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΝΩΝ

ΚΤΕΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΤΟΡΝΟΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ
Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό δισκόπλακων με ειδικό τόρνο. Γίνεται επίσης καθαρισμός μπέκ και μονάδας injection ( πεταλούδας γκαζιού ) γιά την καλή και οικονομική λειτουργία του οχήματος.

Καλέστε μας γιά κάθε πρόβλημα και ζητήστε την προσφορά μας

Α Λ Ε Ξ Α Ν Δ Ρ Η Σ SERVICE

ΑΜΕΣΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΠΟΙΟΤΙΚΑ

Μην ξεχνάτε
η συντήρηση ενός οχήματος
είναι θέμα σημαντικό

γιαυτό καλέστε τον ειδικό !