ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ2020-01-22T15:21:54+03:00

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Η επιχείρησή μας παρέχει όλες τις τεχνικές υπηρεσίες (πλην φανοποιΐας και βαφής) για όλες τις Ιαπωνικές (Toyota, Lexus, Daihatsu, Nissan, Infinity, Honda, Mitsubishi, Mazda, Subaru, Suzuki) και Κορεατικές (Hyundai, KIA, Daewoo) μάρκες, με απόλυτη εξειδίκευση και εμπειρία δεκαετιών στα μοντέλα TOYOTA. Στα πλαίσια του διαρκούς εκσυγχρονισμού του συνεργείου μας, διαθέτουμε τον πιο προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό για την διάγνωση των βλαβών κι όλα τα απαραίτητα εργαλεία και μηχανήματα για κάθε αναγκαία τεχνική εργασία.

Έχουμε δικό μας αποθηκευτικό χώρο για ανταλλακτικά και λιπαντικά που θα χρειαστούν για την συντήρηση κι επισκευή του αυτοκινήτου σας. Όλα τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι γνήσια εργοστασιακά ή after market εφάμιλλης ποιότητας, με ελάχιστη εγγύηση 1 έτος. Επιλέγουμε λιπαντικά και λοιπά αναλώσιμα με την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής, για να προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς για κάθε μορφή επισκευής και συντήρησης στο αυτοκίνητό σας.

ΓΕΝΙΚΟ SERVICE

Το service πραγματοποιείται με σύγχρονα μηχανήματα και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και γνήσια ανταλλακτικά ΤΟΥΟΤΑ. Επίσης πραγματοποιείται Quick Service. Αναλαμβάνουμε μηχανολογικές, ηλεκτρολογικές εργασίες, επισκευές μίζας, δυναμό, αλλαγή μπαταριών τοποθέτηση φώτων LED και πολλά άλλα.

ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ!

Κάνοντας service σε εξειδικευμένο συνεργείο, δεν χάνεται η εγγύηση του αυτοκινήτου, αρκεί να χρησιμοποιούνται τα προβλεπόμενα από τον κατασκευαστή γνήσια ανταλλακτικά, με την επιβεβλημένη εργασία και την απαιτούμενη χρονική περίοδο, βάσει του βιβλίου συντήρησης του οχήματος!

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Η συντήρηση του κλιματιστικού των οχημάτων γίνεται με σύγχρονο αυτόματο μηχάνημα και περιλαμβάνει απολύμανση και καθαρισμό του αυτοκινήτου αλλά και του χώρου των επιβατών.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣΜΑΝ

Ο έλεγχος των βλαβών γίνεται με σύγχρονο ηλεκτρονικό μηχάνημα TESTER, κατά τρόπο πλήρη και ασφαλή σε κάθε λεπτομέρεια και πιθανή βλάβη.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΚΤΕΟ

Αναλαμβάνουμε τον πλήρη έλεγχο του οχήματος και επισκευή του, προκειμένου να ετοιμαστεί για Έλεγχο από ΚΤΕΟ. Αναλαμβάνουμε επίσης την διεκπεραίωση των διαδικασιών για την λήψη του σήματος ΚΤΕΟ.

ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ

Το συνεργείο εκδίδει κάρτα καυσαερίων για όλα τα ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΑ οχήματα σε ελάχιστο χρόνο.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΝΩΝ

ΤΟΡΝΟΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό δισκόπλακων με ειδικό τόρνο. Γίνεται επίσης καθαρισμός μπεκ και μονάδας injection (πεταλούδας γκαζιού) για την καλή και οικονομική λειτουργία του οχήματος.